İddiaya göre müşteri olarak bara gelen uzman çavuş Mehmet C., henüz bilinmeyen bir nedenle işletmede çalışan Berfin Buse S. ile Muhammet Ş. ile tartışmaya başladı.

Çınarlı Mahallesi’nde meydana gelen olayda sözlü tartışmanın kısa sürede büyüdüğü öğrenildi. Yaşanan gerginlik sırasında yanında bulunan tabancayı çıkaran Mehmet C., iki çalışana ateş açtı.

Silah sesleri üzerine çevrede büyük panik yaşanırken, barda bulunan müşteriler kendilerini dışarı atmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Termometreler 33 Dereceyi Gösterdi: "Yerde Beton Yok, Lav Var"
Termometreler 33 Dereceyi Gösterdi: "Yerde Beton Yok, Lav Var"
İçeriği Görüntüle

Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Saldırının ardından olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheli, bölgede görev yapan trafik polisleri tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan Mehmet C.’nin yapılan incelemelerde uzman çavuş olduğu ortaya çıktı.

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, saldırıda kullanılan tabancaya da el konuldu. Olay yeri inceleme ekipleri bardaki delilleri topladı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Silahlı saldırıda yaralanan Berfin Buse S. ve Muhammet Ş., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, sağlık durumlarına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Zanlı Tutuklandı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Mehmet C., Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi Amirliği’ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi hakimliğe çıkarılan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi.