İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi yaklaşık 2.060 yatak kapasitesine sahip en geniş kapsamlı Devlet hastanelerinden biridir. Bunun 424 tanesi kadın doğum ve çocuk hastalıkları için ayrılmıştır.

Konya Karatay Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Doktoru Konya Karatay Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Doktoru

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kadın Doğum bölümü yatak kapasitesi 424 olarak belirtilmiştir. Oldukça büyük ve son teknolojik cihazları ile hastalara hizmet vermektedir. Bu hastane’nin kadın doğum bölümü oldukça yoğundur. Tercih edeceğiniz doktor’un randevu takvime uygun olacak şekilde randevu alarak doktor muayenesine gidebilirsiniz. İzmir genelinde kadın doğum hastaneleri için en çok tercih edilen hastanedir. Bu hastane Ege Bölgesi’nin en büyük, ülke’nin ise dördüncü büyük hastanesidir.

Hastaneden randevu alarak muayene olmak istiyorsanız 182 hekim randevu telefonunu arayarak hangi doktor ve tarihte randevu almak istediğinizi belirtebilirsiniz. Bu sayede kolaylıkla İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kadın Doğum bölümünden randevu oluşturabilirsiniz. İzmir’de en iyi koşullarda hizmet almanızı sağlayan bu hastane de randevular online olarak alınmaktadır. Kısa süre içerisinde randevu işlemlerini sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Online olarak alınacak randevu da sadece T.C kimlik kartınızın yanınızda olması gerekmektedir. Kadın doğum gibi daha pek çok alanda bu hastanede hizmet alabilirsiniz.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kadın Doğum Doktorları

2021 yılı Şubat ayında yapılan açıklamaya göre doktor atamaları hızla devam ediyor. Hastane’nin %90’ı bitti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2021 yılı ortasında İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin açılacağını duyurdu. Şu an için hastane'nin %90'ı tamamlanmış görünmektedir. Kadın doğum ile beraber birçok bölüm ana dalında hizmet vermeye başlayacaktır. Randevularınızı MHRS randevu alma online web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz 182 randevu merkezini arayarak müşteri hizmetleri vasıtası ile randevu oluşturabilirsiniz. Hastane tamamlandıktan sonra son teknolojik cihazları ile bir şekilde sizlere hizmet sunacaktır.