Adanaajans
Adanaajans
26 Aralık 2020 Cumartesi 00:00
Çocukluk Dizisi Final Bölümü İle Ekranlara Veda Ediyor

Sürükleyici hikâyesi ve izleyicileri derinden etkileyen başarılı oyunculukları ile büyük beğeni toplayan Çocukluk dizisi final bölümü olan 11. bölümü ile ekranlara veda ediyor. Dizinin hayranları bu karar karşısında büyük hayal kırıklığına uğrasa da son bölümü bir şölen havasında izlemeyi planlıyor.

Mahir Bıçaklanıyor

Dizinin bu akşam yayınlanacak final bölümünde, Zeynep’i kurtarmaya çalışırken kendini tehlikeye atan Mahir’in durumu kritikliğini korumaya devam ediyor. Bir taraftan Zeynep’i bir yandan da Mahir’i kurtarmaya çalışan Ayşegül’ün yuvaya vakit ayıramadığı bu dönemde yuvaya Mavi’yi bulup almaya pek tekin olmayan akrabaları gelir. Fakat bu akrabaların amacı sanılandan çok daha kötüdür. Demet, bu durumu Ali Kaan’ı da alıp kaçmak için bir fırsat olarak görür ve beklemeden harekete geçer.

Gülay’ın kıskançlıktan yaptıkları ise Ayşegül’ün Mavi'yi korumasına ve olanlara engel olmayı oldukça zor bir hale sokuyor. Artık Mavi’nin tek umudu hastanede yatan ağır yaralı babası, Mahir’dir. Mahir ölüm döşeğinde olmasına rağmen yuvada ki çocuklar için yaşama sımsıkı tutunmaya devam eder.  Mavi için her şey kötüye giderken beklenmedik bir yardım eli işlerin değişmesine ve Mavi için bir kurtuluş umudu oluşmasına yol açar. Ayşegül ise attığı en son adımla bir anda işlerin tercine dönmesine yol açıyor.  Çocukluk dizisi son bölümü ile bu akşam Fox TV ekranlarında izleyicileri ile son kez buluşuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.