Adanaajans
Adanaajans
01 Kasım 2021 Pazartesi 08:23
Aşı Olmamak İçin Kendisine ve Kızına Korona Bulaştıran Kadın Öldü, 9 Yaşındaki Kızı Entübe Oldu!

Koronavirüs salgın hastalığında vefat ve vaka sayılarında artış görülüyor. Rusya'da yaşanan bir olay da kadının aşı olmak istememesi hem kendi ölümüne hem de 9 yaşındaki kızının entübe olmasına neden oldu.

Koronavirüs salgın hastalıkta her gün vaka ve vefat sayısında artış görülüyor. Dünya genelinde aşı olan kişi sayısı henüz yetersiz olduğu belirtildi. Rusya'da aşı olmamak için kendisine ve kızına bulaştıran kadın vefat etti. 9 yaşındaki kızı ise entübe oldu. Vefat eden kadın, Korona hastası tanıdığı bir yakınına ziyarete gitti. Bu esnada korona hastalığını kaparak evde eşi ile kızına bulaştırdı. Kadın birkaç gün sonra solunum yetmezliği nedeni ile vefat etti. Rusya'da Koronavirüs salgın hastalığı 40 bin 993 ile en yüksek vaka görülen ülkeler arasında yet aldı. Toplam vaka sayısı ile 8 milyon 513 bin 790 olarak kayıtlara geçti. Ülkede son 24 saatte salgın hastalıktan vefat eden kişi sayısı 1158'den 238 bin 538'e arttı. İyileşenlerin sayısı 27 bin 115 artışı ile 7 milyon 358 bin 539'a çıktı.

Kızı Entübe Edildi, Kendisi Öldü!

Bugün sabah saatlerde Rusya Hükümeti Koronavirüs için tedbirlerin sıkılaştırıldığı ifade edildi. Aynı zamanda ülkemizde de Koronavirüs tedbirleri sıkı bir şekilde sürdürülüyor. Dünya genelinde her ülke önlemler ve tedbirler doğrultusunda aşılama yapıyor. Bu süreçte daha az vaka ve ölüm olması amaçlanıyor.

Hiçbir tedbir almadan yaşayan kadın dışarıdan getirdiği virüsü eşi ile kızına istemeden bulaştırdı. Aşı olmamaya direndiği belirtildi. Bunun sonucunda kadın vefat etti. Kızı ise entübe oldu. Rusya son dakika haberi olarak gündemde ilk sırada yer aldı. Koronavirüs tedbirlerinin sıkılaşacağını ifade eden Vladimir Putin, durumu kötü olan bölgelerde, kalabalık mekanlarda, restoranlar ve kafelerin girişlerde koronavirüs aşısı olan kişilere verilen barkod uygulaması (QR kod) devreye girdi.

Son Güncelleme: 02.11.2021 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.