Hastanede yeni doğum yapan eşini ve bebeğini görmeye giden talihsiz adamın motosikletine halk otobüsünün çarpması sonucu hayatı kaybediyor.
Bu herkesi oldukça üzen talihsiz kaza Adana’nın Çukurova ilçesine meydana geliyor. Oto kiralama firmasında çalışan Mustafa Kaya’nın hamile olan eşi rahatsızlanması üzerine eşini özel hastaneye götürüyor. Mustafa Kaya ardından çalıştığı şirkete geri dönüyor. Eşinin doğumunun yaklaşması nedeniyle Mustafa Kaya’nın eşi bir gün sonra doğuma alınıyor ve Kaya çiftinin kızları dünyaya geliyor. Baba Mustafa Kaya’ya telefonda bir kız çocuklarının dünyaya geldiği haberi verilmesi üzerine Mustafa Kaya şahsi motosikleti ile hastaneye gitmek için yola çıkıyor. Fakat burada çok üzücü bir kaza gerçekleşiyor. Veysel K. yönetiminde ki halk otobüsü Mustafa Kaya’nın motosikletine çarpıyor.
Talihsiz Adam Kurtarılamıyor
Yaşanan kazanın şiddeti ile ağır yaralanan Mustafa Kaya burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybediyor. Yeni doğan kızını bir kez bile görmeden babalık heyecanının yaşamaya giderken Mustafa Kaya’nın hayatını kaybetmesi ilçede çok büyük bir üzüntüye neden oluyor. Halk otobüsünde yer alan araç içi kamerada kaza anında baba Mustafa Kaya’nın yeni doğan kızının eşyalarının yer aldığı çantaya sarıldığı görüntüler ise âdete yürekleri dağladı. Yeni doğum yapan Leyla Kaya’ya ise eşinin hayatını kaybettiği söylenmedi. Yeni doğan kızını göremeden hayata gözlerini yuman Mustafa Kaya ise Kabasakal mezarlığında toprağa verildi.